Project Description

Loading...

Personal Leadership Development Program

Onze trainingen zijn ontwikkeld voor leidinggevenden die het beste uit zichzelf willen halen én uit de mensen om zich heen. Mensen die weten dat excelleren een kwestie van samenwerken is. Van deze koplopers wordt, naast kennis van zaken, een hogere mate van zelfbewustzijn en bewustzijn van de ander gevraagd. Juist omdat ze werken vanuit een sterke drive en authenticiteit. Ze moeten mensen met zich mee weten te krijgen, ook onder veeleisende en veranderende omstandigheden. Ben jij zo’n waardevolle leider of ben je onderweg er één te worden? Dan is het Personal Leadership Development Program  gegarandeerd een training voor jou.

Samen excelleren

Het Personal Leadership Development Program biedt de dynamiek van een kleinere, exclusieve groep waarin je, onder begeleiding van toptrainers, je kennis en ervaring naar een hoger niveau tilt. Deze training geeft je volop ruimte om aan jouw persoonlijke en zakelijke doelstellingen te werken: in een veilige setting op een inspirerende locatie in de natuur. En met onlinevideo’s zodat je op jouw eigen gekozen moment nieuwe kennis en inzichten opdoet.

Excelleren doe je tenslotte samen.

Het Personal Leadership Development Program duurt 6 maanden. Die tijd is nodig om nieuwe inzichten, tools en technieken te integreren in jouw dagelijkse praktijk. We gaan namelijk voor échte, blijvende resultaten op de lange termijn die korte ‘heidesessies’ en ‘quick fixes’ niet kunnen bieden.

Data

Het eerstvolgende Personal Leadership Development Program start in de laatste week van september 2020.

Wij adviseren je een vrijblijvende optie te nemen op deze training als je geïnteresseerd bent. We werken bewust in kleine groepen om te kunnen garanderen dat er voor iedereen voldoende ruimte is om zijn of haar thema’s in te brengen.

Ja, ik wil advies

“Ik ervaar meer vrijheid om mijn reactie te kiezen op wat er op me afkomt. Dit helpt mij om in elke situatie aansluiting te vinden bij de ander.”

Gert Jan Wortel

Datamanager bij Van Lanschot Kempen

“De beste versie zijn van jezelf. Door bewust te worden waarom je doet wat je doet kom je daadwerkelijk in contact met jezelf. Wanneer je dit bereikt is de stap naar de verbinding met iedereen om je heen een stuk gemakkelijker.”

Marcel van der Krogt

Manager bij Grip Op Finance

“Integer purus ligula, hendrerit sed mollis in, bibendum in dui. Suspendisse ac purus sit amet massa sagittis accumsan. In eget ullamcorper ante.”

Kim van Dam

Zelfstandig ondernemer