Project Description

Loading...

Personal Leadership Development Program

Onze trainingen zijn ontwikkeld voor leidinggevenden en ondernemers die het beste uit zichzelf willen halen én uit de mensen om zich heen. Mensen die weten dat excelleren een kwestie van samenwerken is. Van deze koplopers wordt, naast kennis van zaken, een hogere mate van zelfbewustzijn en daarmee bewustzijn van de ander gevraagd. Juist omdat ze werken vanuit een sterke drive en authenticiteit. Ze moeten mensen met zich mee weten te krijgen, ook onder veeleisende en veranderende omstandigheden. Ben jij zo’n waardevolle leider of ben je onderweg er één te worden? Dan is het Personal Leadership Development Program  gegarandeerd een training voor jou.

Samen excelleren

Het Personal Leadership Development Program biedt de dynamiek van een kleinere, exclusieve groep waarin je, onder begeleiding van toptrainers, je kennis en ervaring naar een hoger niveau tilt. Deze training geeft je volop ruimte om aan jouw persoonlijke en zakelijke doelstellingen te werken: in een veilige setting op een inspirerende locatie in de natuur. 

Excelleren doe je tenslotte samen.

Het Personal Leadership Development Program duurt 6 maanden. Die tijd is nodig om nieuwe inzichten, tools en technieken te integreren in jouw dagelijkse praktijk. We gaan namelijk voor échte, blijvende resultaten op de lange termijn die korte ‘heidesessies’ en ‘quick fixes’ niet kunnen bieden.

“Ik heb inzichten gekregen om op een overtuigende manier vooruit te komen met mijn team. Ook ben ik uitgedaagd om anders naar situaties te kijken. Groot verschil met vorig jaar is dat ik meer rust ervaar. Hierdoor kan ik mij meer openstellen. Ik raad dit traject van harte aan voor iedereen die zich realiseert dat je nog meer uit jezelf kan halen.”

Wouter de Lange

Operationeel Directeur bij LAN Technologies

“Rust in de tent. Overzicht. Ruimte in mijn hoofd. In een notendop wat mijn eigen persoonlijk leiderschapstraject me heeft gebracht. Ik besloot onze bedrijfsleiders eenzelfde traject aan te bieden. Nu, anderhalf jaar later, plukken we daar als organisatie de vruchten van. Onze bedrijfsleiders zijn zelfbewuster. Ze kunnen hun team motiveren en meer sturen op afspraken.”

Maarten de Jong

Algemeen Directeur Gevelconcept

“Ik ben een verrijkt mens. Ik had hoge verwachtingen van mijn persoonlijk leiderschapstraject; ik wilde mijn zelfdiscipline hervinden, mijn planningen nakomen, lekkerder in mijn vel zitten en als gevolg hiervan financieel succesvoller zijn. Ik kon 6 maanden geleden niet voorzien wat ik uiteindelijk allemaal geleerd heb. Ik ben dankbaar.”

Marianne Zeeman

Advocaat en directeur van Scherp Legal

Data en locaties

Het volgende Personal Leadership Development Program start op maandag 18 januari. De intakegesprekken voor dit bijzondere programma vinden oktober plaats.

Omdat we bewust met een intieme groep van gelijkgestemden werken, adviseren we je een vrijblijvende optie te nemen als je overweegt om deel te nemen.

Het eerste en laatste blok verblijf je met je groep op een sfeervolle locatie aan het strand waar je ook gezamenlijk dineert en overnacht. De locaties van de andere trainingsdagen vinden mogelijk elders in het land plaats. Dit is afhankelijk van de ‘thuisbasis’ van de deelnemers. We verblijven altijd op inspirerende plekken in de natuur, waar je lekker kunt wandelen en je accu op kunt laden. Aan het einde van de dag ga je met meer energie naar huis dan toen je kwam; dat is ons uitgangspunt.

Investering

Het Personal Leadership Development Program bestaat uit de unieke mix van groepstraining plus twee individuele coachingsessies. Ervaring heeft ons geleerd dat je op deze manier tot de beste resultaten komt, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Je traject start met een coachingsessie waarin jij jouw doelstellingen voor het programma helder krijgt. Met een duidelijke stip op de horizon maak je vervolgens kennis met je groepsgenoten.

In totaal ben je 8 dagen verdeeld over 6 maanden met elkaar en van elkaar aan het leren. Je krijgt 14 dagdelen training. Aan het begin en aan het einde van het programma verblijf je met elkaar in een hotel waar je samen dineert en overnacht.

De investering in dit bijzondere programma bedraagt 4950, – excl 21 procent BTW. Dit bedrag is voor 14 dagdelen groepstraining en 2 individuele sessies.

De arrangementskosten bedragen 490 euro excl. BTW voor 2 hotelovernachtingen in een 4sterrenhotel, 2 keer een driegangen diner en 6 keer een uitgebreid lunchbuffet plus onbeperkt koffie, thee en vers fruit op alle trainingsdagen.

Ja, ik wil advies

“Ik ervaar meer vrijheid om mijn reactie te kiezen op wat er op me afkomt. Dit helpt mij om in elke situatie aansluiting te vinden bij de ander. Hierdoor haal ik meer uit mezelf. En uit de mensen in mijn team.”

Gert Jan Wortel

Datamanager bij Van Lanschot Kempen

“De beste versie zijn van jezelf. Door bewust te worden waarom je doet wat je doet kom je daadwerkelijk in contact met jezelf. Wanneer je dit bereikt is de stap naar de verbinding met iedereen om je heen een stuk gemakkelijker.”

Marcel van der Krogt

Manager bij Grip Op Finance

“Ik heb mijn hart durven volgen. Angst en weerstand nemen niet langer mijn toekomstplannen over, want ik ben me bewust van mijn beperkende overtuigingen. Ik heb nu veel meer energie om te doen wat ik echt wil.”

Kim van Dam

Consultant