Project Description

Loading...

Personal Leadership Development Program

Onze trainingen zijn ontwikkeld voor leidinggevenden die het beste uit zichzelf willen halen én uit de mensen om zich heen. Mensen die weten dat excelleren een kwestie van samenwerken is. Van deze koplopers wordt, naast kennis van zaken, een hogere mate van zelfbewustzijn en bewustzijn van de ander gevraagd. Juist omdat ze werken vanuit een sterke drive en authenticiteit. Ze moeten mensen met zich mee weten te krijgen, ook onder veeleisende en veranderende omstandigheden. Ben jij zo’n waardevolle leider of ben je onderweg er één te worden? Dan is het Personal Leadership Development Program  gegarandeerd een training voor jou.

Samen excelleren

Het Personal Leadership Development Program bestaat uit de ideale mix van een zeer uitgebreid groepsprogramma en personal coaching. Deze training geeft je volop tijd en ruimte om aan jouw persoonlijke en zakelijke doelstellingen te werken. Het Personal Leadership Development Program biedt de dynamiek van een kleinere, exclusieve groep waarin je, onder begeleiding van toptrainers, je kennis en ervaring naar een hoger niveau tilt.

Excelleren doe je tenslotte samen.

De training duurt, inclusief de personal coaching, 6 maanden. Die tijd is nodig om nieuwe inzichten, tools en technieken te integreren in jouw dagelijkse praktijk. We gaan namelijk voor échte, blijvende resultaten op de lange termijn die korte ‘heidesessies’ en ‘quick fixes’ niet kunnen bieden.

Het Personal Leadership Development Program bestaat uit:

  • Private coaching sessies (2  in totaal)
  • Een groepstraining programma van 8 dagen verdeeld over 6 maanden (16 dagdelen in totaal)
  • De trainingsdagen vinden plaats op sfeervolle, centraal gelegen locaties in de provincie Noord-Holland. De private coachingssessies vinden in het kantoor van je coach plaats.

Data

Het eerstvolgende Personal Leadership Development Program start in november 2019. De data van de trainingsdagen worden in september bekend gemaakt.

Wij adviseren je een vrijblijvende optie te nemen op deze training als je geïnteresseerd bent. We werken bewust in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers om te kunnen garanderen dat er voor iedereen voldoende ruimte is om zijn of haar thema’s in te brengen.

Ja, ik wil advies

Dit levert de training je op

1. Betere resultaten met minder moeite

Je haalt meer uit jezelf én uit de ander. Door inzicht in waarden, overtuigingen en competenties vergroot je je eigen potentieel en dat van je team. lees verder

2. Doeltreffend communiceren

Je brengt jouw boodschap helder over het voetlicht, ook in stressvolle situaties. Je wordt begrepen en maakt dat anderen zich door jou gehoord voelen. Kortom: je verbindt. lees verder

3. Authentiek richting geven

Je stuurt resultaatgericht op een manier die bij jou past. Door je authenticiteit ben je een geloofwaardige en (daad)krachtige leider. lees verder

4. Creatief denken, flexibel doen

Je komt op het juiste moment tot creatieve oplossingen. Je bent flexibel en weet je balans te bewaren in een veranderende omgeving. lees verder

5. Presenteren met impact

Je weet mensen met het verhaal van jouw bedrijf zo te raken dat het blijft hangen. Je laat zien wat de toegevoegde waarde is van jou en de organisatie en maakt hiermee sneller een echte verbinding. lees verder

“Ik ervaar meer vrijheid om mijn reactie te kiezen op wat er op me afkomt. Dit helpt mij om in elke situatie aansluiting te vinden bij de ander.”

Gert Jan Wortel

Datamanager bij Van Lanschot Kempen

“De beste versie zijn van jezelf. Door bewust te worden waarom je doet wat je doet kom je daadwerkelijk in contact met jezelf. Wanneer je dit bereikt is de stap naar de verbinding met iedereen om je heen een stuk gemakkelijker.”

Marcel van der Krogt

Manager bij Grip Op Finance

“Integer purus ligula, hendrerit sed mollis in, bibendum in dui. Suspendisse ac purus sit amet massa sagittis accumsan. In eget ullamcorper ante.”

Kim van Dam

Zelfstandig ondernemer