Project Description

Loading...

Leadership Storytelling

Leadership Storytelling is de kunst van het overtuigen. Anderen met je meekrijgen. Impact hebben. Een verhaal vertellen dat mensen zo diep raakt dat ze jou en jouw boodschap nooit meer vergeten. Iedereen kan verhalen vertellen. Dat vermogen zit in ons DNA. Maar mensen voor je winnen, dat is een heel ander verhaal.

Tijdens deze tweedaagse training leer je hoe je tot een krachtig verhaal komt. Wat de basis-ingrediënten zijn van een authentiek verhaal waarmee je mensen:

raakt.. inspireert..  en..

in beweging brengt. 

Vervolgens leer je hoe je dit verhaal op een zo natuurlijk mogelijke manier over de bühne krijgt. Ook als je op onverwachte momenten gevraagd wordt voor de groep te komen staan en ‘even iets te zeggen’. Tijdens de training Leadership Storytelling leer je dat de kunst van het overtuigen vooral draait om het toepassen van de juiste technieken. dr Martin Luther King deed het. Steve Jobs deed het. En jij kan het na het volgen van deze training ook.

Wanneer:

Maandag 11 en maandag 18 januari 2021

Waar:

Voorweg in Schoorl (aan de duinen, 5 minuten van het strand)

Trainers:

Marcelle Sla en gasttrainer Bart Kiene

Investering:

De investering van deze training bedraagt 1100 euro voor 2 dagen excl. 21 procent BTW

Praktisch:

  • De training bestaat uit twee dagen verdeeld over twee weken. In de periode tussen de trainingsdagen kun je direct aan de slag met wat je op dag 1 hebt geleerd. Oefening baart tenslotte kunst. Op dag 2 heb je de mogelijkheid je technieken aan te scherpen. Zo haal je gegarandeerd het maximale uit jouw training. 
  • Verhalen maken doen we samen. De training Leadership Storytelling is dan ook heel interactief. In het gezelschap van gelijkgestemden ga je, behalve luisteren,  vooral veel doen in een relaxed tempo.
  • Studiemateriaal, uitgebreide lunch, drankjes en snacks zijn inbegrepen
  • De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers

Ja, ik meld me aan

“Collega’s kon ik ongewild overdonderen met mijn zware stem. Ik leerde  hoe ik mijn stemgeluid en fysieke houding op een goede manier kon gebruiken. Het resultaat was direct een ander contact met mijn team. Ik wist van tevoren niet dat storytelling en voor een groep staan zo leuk kan zijn.”

Ron Beers

Salesmanager bij FleuraMetz

“Verhalen over succes zijn niet interessant. De weg naar dat succes is dat wel. Want daar kunnen mensen zich mee identificeren. Tijdens deze training leerde ik een ondernemersverhaal te vertellen dat echt is. Boeiend. En dat mensen aanspoort tot actie. Investeren in je story, ik raad het iedereen aan.”

Frank van der Tang

Mede-oprichter van Made Blue

“Spreken in het openbaar vond ik lastig, ik klapte dicht voor een groep. Eenmaal buiten mijn comfortzone ging er letterlijk een wereld voor me open. Toen ik voor een grote groep mijn persoonlijke verhaal deelde, voelde ik me supersterk en trots. Het was een ervaring die mijn leven veranderde.”

Linda Baerveldt

Zelfstandig zorgondernemer

Ja, ik meld me aan voor de workshop ‘Leadership Storytelling’

Vul je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.
Dank je wel voor je aanvraag!