Project Description

Loading...

Leadership Storytelling

Leadership Storytelling is de kunst van het overtuigen. Anderen met je meekrijgen. Impact hebben. Een verhaal vertellen dat mensen zo diep raakt dat ze jou en jouw boodschap nooit meer vergeten. Iedereen kan verhalen vertellen. Dat vermogen zit in ons DNA. Maar mensen voor je winnen, dat is een heel ander verhaal.

Tijdens deze tweedaagse training leer je hoe je tot een krachtig verhaal komt. Wat de basis-ingrediënten zijn van een authentiek verhaal waarmee je mensen:

raakt.. inspireert..  en..

in beweging brengt. 

Vervolgens leer je hoe je dit verhaal op een zo natuurlijk mogelijke manier over de bühne krijgt. Ook als je op onverwachte momenten gevraagd wordt voor de groep te komen staan en ‘even iets te zeggen’. Tijdens de training Leadership Storytelling leer je dat de kunst van het overtuigen vooral draait om het toepassen van de juiste technieken. dr Martin Luther King deed het. Steve Jobs deed het. En jij kan het na het volgen van deze training ook.

Wanneer:

  • vrijdag 23 en vrijdag 30 augustus 2019
  • vrijdag 20 en vrijdag 27 september 2019

Waar:

Huize Koningsbosch in Castricum of de Ondernemerstuin in Alkmaar

Trainers:

Marcelle Sla en Bart Kiene

Praktisch:

  • De training bestaat uit twee dagen verdeeld over twee weken. In de periode tussen de trainingsdagen kun je direct aan de slag met wat je op dag 1 hebt geleerd. Oefening baart tenslotte kunst. Op dag 2 heb je de mogelijkheid je technieken aan te scherpen. Zo haal je gegarandeerd het maximale uit jouw training. 
  • Verhalen maken doen we samen. De training Leadership Storytelling is dan ook interactief. In het gezelschap van gelijkgestemden ga je, naast luisteren, ook vooral veel doen.
  • Je hebt een laptop nodig.
  • Studiemateriaal, uitgebreide lunch, drankjes en snacks zijn inbegrepen
  • De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers

Ja, ik wil advies

Dit levert de training je op

1. Betere resultaten met minder moeite

Je haalt meer uit jezelf én uit de ander. Door inzicht in waarden, overtuigingen en competenties vergroot je je eigen potentieel en dat van je team. lees verder

2. Doeltreffend communiceren

Je brengt jouw boodschap helder over het voetlicht, ook in stressvolle situaties. Je wordt begrepen en maakt dat anderen zich door jou gehoord voelen. Kortom: je verbindt. lees verder

3. Authentiek richting geven

Je stuurt resultaatgericht op een manier die bij jou past. Door je authenticiteit ben je een geloofwaardige en (daad)krachtige leider. lees verder

4. Creatief denken, flexibel doen

Je komt op het juiste moment tot creatieve oplossingen. Je bent flexibel en weet je balans te bewaren in een veranderende omgeving. lees verder

5. Presenteren met impact

Je weet mensen met het verhaal van jouw bedrijf zo te raken dat het blijft hangen. Je laat zien wat de toegevoegde waarde is van jou en de organisatie en maakt hiermee sneller een echte verbinding. lees verder

“Ik ervaar meer vrijheid om mijn reactie te kiezen op wat er op me afkomt. Dit helpt mij om in elke situatie aansluiting te vinden bij de ander.”

Gert Jan Wortel

Datamanager bij Van Lanschot Kempen

“De beste versie zijn van jezelf. Door bewust te worden waarom je doet wat je doet kom je daadwerkelijk in contact met jezelf. Wanneer je dit bereikt is de stap naar de verbinding met iedereen om je heen een stuk gemakkelijker.”

Marcel van der Krogt

Manager bij Grip Op Finance

“Integer purus ligula, hendrerit sed mollis in, bibendum in dui. Suspendisse ac purus sit amet massa sagittis accumsan. In eget ullamcorper ante.”

Kim van Dam

Zelfstandig ondernemer