Project Description

Loading...

De Kern van Leiderschap

Tijdens deze workshop zoomt Marcelle Sla in op de rol van het brein bij gedragsverandering.

Je weet uit ervaring dat mensen het lastig vinden om te veranderen. En als ze bereid zijn om te veranderen, blijkt het erg lastig om over een langere periode nieuw gedrag te laten zien. Mensen vallen heel snel weer terug in oude gedragspatronen. Ook wanneer die oncomfortabel zijn en voor problemen zorgen. Ze zijn namelijk vertrouwd. En vaak hebben ze geleid tot de overtuiging ‘Zo ben ik nu eenmaal’.

Inzicht in hoe het menselijk brein functioneert, is de sleutel waarmee we WEL tot andere resultaten kunnen komen.

Tijdens deze training leer je waar het mis gaat. Waarom verkeerde ‘verander-pogingen’ tot teleurstellingen en (nog meer) weerstand tegen verandering leiden. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leer je wat er voor nodig is om wel tot goede resultaten te komen, gedrag succesvol te veranderen en doelen te behalen.

Naast belangrijke inzichten over de relatie tussen het brein en ons gedrag, biedt deze training je concrete tools die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Wil jij het beste uit jezelf en de mensen om je heen halen? Dan is up to date kennis van ‘de mens als systeem’ een vereiste, plus een flinke dosis levenservaring. Deze workshop gaat jouw kennis en je toolkit gegarandeerd verrijken.

Wanneer:
Woensdag 8 juli 2020 van 9.o0 tot 17.00u (VOL)

Maandag 21 september van 9.00 tot 17.00u (nog enkele plaatsen vrij)

Waar:
Huize Koningsbosch
Heereweg 84
Castricum

Trainer:
Marcelle Sla

Investering:
480 euro excl. BTW, inclusief koffie, thee en lunch.

Ja, ik meld me aan

“Zeer inspirerende workshop over de kern van persoonlijk leiderschap en hoe het brein hierin een rol speelt. Gedrag kan je veranderen met integriteit, wilskracht en stapje voor stapje. Een echte game changer!”

Tim Vrancken

Directeur Marketing Beats

“Deze workshop is to the point, praktisch en direct toepasbaar. Marcelle heeft alleen haarzelf nodig om anderen in beweging te krijgen. Het is een genot om haar bezig te zien. Van harte aanbevolen.” 

Tahlvik Leung Lo Hing

Hoofd HR Van Wijnen Groep

“Marcelle weet waar ze het over heeft en neemt je vol passie mee langs verschillende onderwerpen; de werking van het brein, de kracht van herhaling, waarom het zo lastig is om uit je comfortzone te komen… Met de tools die ze aanreikt, haal je echt het beste uit jezelf en daar hebben ook de mens om je heen profijt van.”

Daphne Drupsteen

Professional Organizer bij Firma Opgeruimd

Ja, ik meld me aan voor de workshop ‘De kern van Leiderschap’

Vul je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.
Dank je wel voor je aanvraag!