De kern van leiderschap

2020-07-01T12:54:20+02:00

Tijdens deze workshop zoomt Marcelle Sla in op de rol van het brein bij gedragsverandering. Je weet uit ervaring dat mensen het lastig vinden om te veranderen. En als ze bereid zijn om te veranderen, blijkt het erg lastig om over een langere periode nieuw gedrag te laten zien. Mensen vallen heel snel weer terug in oude gedragspatronen. Ook wanneer die oncomfortabel zijn en voor problemen zorgen. Inzicht in hoe het menselijk brein functioneert, is de sleutel waarmee we wel tot andere resultaten kunnen komen.

Personal Leadership Development Program

2020-09-08T14:42:24+02:00

Onze trainingen zijn ontwikkeld voor leidinggevenden en ondernemers die het beste uit zichzelf willen halen én uit de mensen om zich heen. Mensen die weten dat excelleren een kwestie van samenwerken is. Ben jij zo'n waardevolle leider of ben je onderweg er één te worden? Dan is het Personal Leadership Development Program gegarandeerd een training voor jou.

Personal Leadership Coaching Program

2019-06-07T16:17:23+02:00

Waar krijg jij energie van? Wat heb je nodig om het beste uit jezelf én uit de mensen om je heen te halen? Ook onder veeleisende omstandigheden? Als je weet wat jou echt drijft, dat wil zeggen: door welke keuzes en (onbewuste) overtuigingen jij doet wat je doet, wat je valkuilen zijn en hoe je excelleert, pas dan, en echt alleen dan, kun je de mensen om je heen motiveren het beste van zichzelf te geven.