Dit zijn wij

Wij begeleiden je naar je volgende niveau in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. We helpen jou je kerncompetenties te versterken door je grenzen te verleggen. Zodat jij onder alle omstandigheden je volledig potentieel kunt benutten. We houden je een spiegel voor, wijzen jou op beperkende overtuigingen en bieden je nieuwe perspectieven. We zijn je sparringpartner en luisterend oor. En we zorgen ervoor dat jij uit deze training haalt wat jij op dit moment nodig hebt.

Marcelle Sla
Marcelle SlaTrainer Persoonlijk Leiderschap (Founder)
Marcelle helpt je tot betere resultaten te komen door met jou stil te staan bij de meest belangrijke vragen: Waar gaat jouw hart sneller van kloppen en waarom doe je wat je doet? Wat heb je nodig om te excelleren en wat zijn je valkuilen? Ze helpt je op een veilige manier je comfortzone te vergroten, nieuw gedrag toe te passen in onbekende situaties op een manier die goed voelt. Zodat je na een aantal maanden zult concluderen dat je veranderd bent, dat je op een andere manier naar je leven kijkt, meer ruimte ervaart, meer voor elkaar krijgt en toch jezelf bent gebleven.

Herman Cornet
Herman CornetTrainer Communicatie en Leiderschap
Herman Cornet helpt je doeltreffender te communiceren. Door je krachtige technieken en tools aan te reiken. En door je een spiegel voor te houden. Wanneer we inzicht hebben waarom we op een bepaalde manier overkomen op anderen en wat het effect is van onze verbale en non-verbale communicatie, kunnen we een betere verbinding maken met de mensen om ons heen. Begrijpen en begrepen worden, dat is de basis van effectieve communicatie. Herman is senior communicatietrainer en helpt je dat wat niet meer werkt te vervangen door technieken die wel doeltreffend zijn.
Kasper van der Meulen
Kasper van der MeulenTrainer Focus & Persoonlijk Leiderschap
Kasper van der Meulen, schrijver van het boek “MindLift – Mentale Fitness voor het Moderne Brein”, helpt je met behulp van focus je balans te bewaren, ofwel je persoonlijk leiderschap te optimaliseren. Mentale kracht is te trainen, net als elke spier in je lichaam. Productiviteit, creativiteit en stressbestendigheid zijn geen kwaliteiten waarmee je geboren hoeft te worden. Je kunt ze gericht ontwikkelen. Kasper helpt je met praktische methodes en middelen jouw fysieke en mentale staat te optimaliseren.

Bart Kiene
Bart KieneTrainer Positioneren en Presenteren
Bart Kiene is acteur en werkt meer dan 25 jaar als theaterdocent. Hij is een expert op het gebied van persoonlijke presentatie (o.a. houding, stemgebruik) en helpt je jouw boodschap helder over het voetlicht te brengen. Daarnaast leert hij je om te gaan met onverwachte negatieve situaties. Hoe blijf je krachtig, flexibel en overtuigend onder stressvolle omstandigheden?
Bouke de Boer
Bouke de BoerTrainer Systemisch Werken
Bouke de Boer helpt je inzicht te krijgen in onbewuste processen die jouw keuzes en gedrag bepalen: zowel in je werk als daarbuiten. Een organisatie is een samenstelling van uiteenlopende karakters met ieder hun eigen geschiedenis en drijfveren. Hoe die karakters zich tot van elkaar verhouden, laat een organisatieopstelling feilloos zien. Inzicht in de dynamiek binnen je team bijvoorbeeld, maakt dat je op lange termijn tot betere resultaten komt.
Wilbert Molenaar
Wilbert MolenaarTrainer Mbit en hart-brein coherentie
Wilbert leert je betere vragen te stellen zodat je tot de juiste antwoorden komt. Hij is specialist op het gebied van mBIT: een methodiek die je leert te reageren en beslissingen te nemen op basis van de intelligentie van je hoofd, je hart en je buik. Wilbert is mastertrainer NLP en mBIT en legt moeiteloos de vinger op de zere plek. Om je vervolgens praktische tools te bieden waarmee je je eigen leiderschap kunt versterken.