Personal Leadership Coaching Program

Bij de New Leadership Academy helpen we je tot betere resultaten te komen. Door in eerste plaats stil te staan bij de belangrijkste vragen: ‘Waar krijg jij energie van? Wat heb je nodig om het beste uit jezelf én uit de mensen om je heen te halen? Ook onder veeleisende omstandigheden?’

Als je weet wat jou drijft, dat wil zeggen: door welke keuzes en (onbewuste) overtuigingen jij doet wat je doet, wat je valkuilen zijn en hoe je excelleert, pas dan, en echt alleen dan, kun je de mensen om je heen motiveren het beste van zichzelf te geven.

De leider van nu ‘leads by example’. Zelfkennis is key. Jouw coach helpt je door de juiste vragen te stellen, los te laten wat niet meer werkt en te bekrachtigen wat jou zo waardevol, uniek en succesvol maakt.

Over het programma

Een Personal Leadership Coaching Program duurt zes maanden. Die tijd is nodig om nieuwe inzichten, tools en technieken te integreren in jouw dagelijkse praktijk. We gaan namelijk voor échte, blijvende resultaten op de lange termijn die korte ‘heidesessies’ en ‘quick fixes’ niet kunnen bieden.

Twee keer per maand heb je een sessie van ongeveer 2 uur. Deze sessies vinden op het kantoor van je coach plaats. Als de onderwerpen zich ervoor lenen, kunnen jullie ervoor kiezen om af te spreken op het strand of in de duinen.

Wat kun je leren?

Betere resultaten met minder moeite

Je haalt meer uit jezelf en uit de ander. Door inzicht in onder meer kerncompetenties, waarden en overtuigingen vergroot je je eigen potentieel en dat van je team. Je leert te herkennen welke overtuigingen iemands gedrag sturen. Of die iemand slagvaardig maken of juist de groei belemmeren. Je leert van beperkende naar bekrachtigende overtuigingen te komen. Door het ontwikkelen van kerncompetenties en groeimogelijkheden, kom je met jouw team tot betere resultaten.

Doeltreffend communiceren

Je brengt je boodschap helder over het voetlicht, ook in stressvolle situaties. Je wordt begrepen en maakt dat anderen zich door jou gehoord voelen. Door inzicht in communicatiestijlen en technieken, leer je de juiste verbinding te maken met verschillende personen. Je leert hoe je je invloed vergroot, onder meer door je goed te positioneren.

Authentiek richting geven

Je onderzoekt wat jou drijft en wat je energie geeft. Je weet wat jij nodig hebt om waarde te kunnen toevoegen. Je kunt hierdoor resultaatgericht sturen op een manier die bij jou past. Door je authenticiteit ben een je een geloofwaardige en (daad)krachtige leider die anderen inspireert dat stapje extra te zetten.

Creatief denken, flexibel doen

Je leert gefocust en productiever te zijn in een veeleisende, veranderende omgeving. Door het toepassen van hands-on technieken, leer je je aandacht beter te managen. Hierdoor kun je zowel op de werkvloer als thuis de beste versie van jezelf zijn. Je leert beter om te gaan met stress zodat je op het juiste moment tot creatieve oplossingen kunt komen. Je hebt een positieve invloed op de sfeer binnen je team, waardoor je samen tot betere resultaten komt.

Presenteren met impact

Je weet mensen met het verhaal van jouw bedrijf zo te raken dat het blijft hangen. Je overtuigt mensen van de toegevoegde waarde van je organisatie en maakt hiermee sneller een echte verbinding. Je laat zien dat je begrijpt waar je medewerkers, klanten en relaties behoefte aan hebben.

Dit ben jij

  • Je hebt een leidinggevende functie, een HBO of WO achtergrond, en bent toe aan een volgende stap in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.
  • Je bent je ervan bewust dat je altijd meer kunt dan je denkt. Je wil je potentieel dan ook blijven vergroten. Van stilstaan word je onrustig.
  • Je wil de tijd nemen om de kennis en nieuwe inzichten te verwerken en die te toetsen in de praktijk.
  • Je kiest voor een programma van enkele maanden, omdat je niet in korte stoomcursussen en ‘quick fixes’ gelooft.
  • Je zoekt naar een goede balans tussen werk en privé.

Dit zijn wij

Wij begeleiden je naar je volgende niveau in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. We helpen jou je kerncompetenties te versterken waardoor je tot nog betere resultaten komt. En jij onder alle omstandigheden je volledig potentieel kunt benutten. We houden je een spiegel voor, wijzen jou op beperkende overtuigingen en bieden je nieuwe perspectieven. We zijn je sparringpartner en luisterend oor. En we zorgen ervoor dat jij uit deze training haalt wat jij op dit moment nodig hebt. Maak kennis met ons team

“Ik ervaar meer vrijheid om mijn reactie te kiezen op wat er op me afkomt. Dit helpt mij om in elke situatie aansluiting te vinden bij de ander.”

Gert Jan Wortel

Datamanager bij Van Lanschot Kempen

“De beste versie zijn van jezelf. Door bewust te worden waarom je doet wat je doet kom je daadwerkelijk in contact met jezelf. Wanneer je dit bereikt is de stap naar de verbinding met iedereen om je heen een stuk gemakkelijker.”

Marcel van der Krogt

Manager bij Grip Op Finance

“Ik heb mijn hart durven volgen. Angst en weerstand nemen niet langer mijn toekomstplannen over, want ik ben me bewust van mijn beperkende overtuigingen. Ik zit vol energie en voel me heerlijk.”

Kim van Dam

Zelfstandig ondernemer