Psycholoog en relatie en gezinstherapeut Anouk Bindels inspireerde al tienduizenden mensen over de hele wereld met haar verhaal over genezing van diverse ziekten waaronder kanker. Terwijl de artsen haar slechts 20 procent overlevingskans gaven.

Het leven van Anouk en haar kinderen veranderde in een nachtmerrie toen haar echtgenoot in juni 2007 zonder aankondiging van het dak van de Bijenkorf sprong. Door de chronische stress waaronder Anouk vanaf dat moment gebukt ging, ontwikkelde haar lichaam in de jaren die volgden de ene auto-immuunziekte na de andere. Ze verloor haar baan en raakte verlamd tot haar middel.

In deze newleadership podcast praat ze met Marcelle Sla over haar ontmoeting met dr Joe Dispenza in 2011en hoe ze met behulp van zijn meditaties en teachings een compleet andere weg insloeg. Deze weg leidde uiteindelijk tot genezing op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Ze kreeg een kerngezond lichaam, een nieuwe carrière, een fijne relatie met haar kinderen en nieuwe partner, maar bovenal een hele liefdevolle relatie met zichzelf.