Voor wie?2017-12-18T11:25:36+00:00

Nieuw leiderschap

In een tijdperk die zo sterk aan verandering onderhevig is als het onze, hebben we behoefte aan betrokken mensen die échte waarde willen toevoegen. Die het beste van zichzelf geven en het beste uit de ander weten te halen. Mensen met een frisse blik en heldere visie die leiden tot resultaten met impact. Van deze nieuwe leiders wordt, naast kennis van zaken, een hogere mate van zelfbewustzijn en bewustzijn van de ander gevraagd. Juist omdat ze werken vanuit een sterke drive en authenticiteit. Van hen wordt verwacht dat ze mensen met zich mee weten te krijgen, ook onder veeleisende omstandigheden. Excelleren doe je tenslotte samen. Ben jij zo’n waardevolle leider of ben je onderweg er één te worden? Dan is het Personal Leadership Development Program of Executive Leadership Program gegarandeerd een training voor jou.

Dit ben jij

  • Je hebt een leidinggevende functie, een HBO of WO achtergrond, en bent toe aan een volgende stap in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.
  • Je bent je ervan bewust dat je altijd meer kunt dan je denkt. Je wil je potentieel dan ook blijven vergroten. Van stilstaan word je onrustig.
  • Je geeft de voorkeur aan leren in een kleinere, exclusieve groep van gelijkgestemden waar ruimte is om persoonlijke thema’s te behandelen.
  • Je wil de tijd nemen om de kennis en nieuwe inzichten te verwerken en die te toetsen in de praktijk.
  • Je kiest voor een training van enkele maanden, omdat je niet in korte stoomcursussen en ‘quick fixes’ gelooft.
  • Je zoekt naar een goede balans tussen werk en privé.

Wat leer je?

Betere resultaten met minder moeite

Je haalt meer uit jezelf en uit de ander. Door inzicht in onder meer kerncompetenties, waarden en overtuigingen vergroot je je eigen potentieel en dat van je team. Je leert te herkennen welke overtuigingen iemands gedrag sturen. Of die iemand slagvaardig maken of juist de groei belemmeren. Je leert van beperkende naar bekrachtigende overtuigingen te komen. Door het ontwikkelen van kerncompetenties en groeimogelijkheden, kom je met jouw team tot betere resultaten.

Doeltreffend communiceren

Je brengt je boodschap helder over het voetlicht, ook in stressvolle situaties. Je wordt begrepen en maakt dat anderen zich door jou gehoord voelen. Door inzicht in communicatiestijlen en technieken, leer je de juiste verbinding te maken met verschillende personen. Je leert hoe je je invloed vergroot, onder meer door je goed te positioneren.

Authentiek richting geven

Je onderzoekt wat jou drijft en wat je energie geeft. Je weet wat jij nodig hebt om waarde te kunnen toevoegen. Je kunt hierdoor resultaatgericht sturen op een manier die bij jou past. Door je authenticiteit ben een je een geloofwaardige en (daad)krachtige leider die anderen inspireert dat stapje extra te zetten.

Creatief denken, flexibel doen

Je leert gefocust en productiever te zijn in een veeleisende, veranderende omgeving. Door het toepassen van hands-on technieken, leer je je aandacht beter te managen. Hierdoor kun je zowel op de werkvloer als thuis de beste versie van jezelf zijn. Je leert beter om te gaan met stress zodat je op het juiste moment tot creatieve oplossingen kunt komen. Je hebt een positieve invloed op de sfeer binnen je team, waardoor je samen tot betere resultaten komt.

Presenteren met impact

Je weet mensen met het verhaal van jouw bedrijf zo te raken dat het blijft hangen. Je overtuigt mensen van de toegevoegde waarde van je organisatie en maakt hiermee sneller een echte verbinding. Je laat zien dat je begrijpt waar je medewerkers, klanten en relaties behoefte aan hebben.

                  Wil jij ook betere resultaten door zinvol te sturen?

Ga vandaag nog in gesprek met een van onze trainers. 

Ja, ik wil meer weten