Loading...
Trainingen2018-10-26T14:17:46+00:00

Personal Leadership Development Programs

Wij bieden twee maal per jaar het Personal Leadership Development Program aan. Het eerstvolgende programma start in januari 2019.

Onze trainingen zijn ontwikkeld voor mensen die het beste uit zichzelf willen halen én uit de mensen om zich heen. Nieuwe leiders die zo tot optimale resultaten willen komen. Mensen die weten dat excelleren een kwestie van samenwerken is. Van deze koplopers wordt, naast kennis van zaken, een hogere mate van zelfbewustzijn en bewustzijn van de ander gevraagd. Juist omdat ze werken vanuit een sterke drive en authenticiteit. Ze moeten mensen met zich mee weten te krijgen, ook onder veeleisende en veranderende omstandigheden. Ben jij zo’n waardevolle leider of ben je onderweg er één te worden? Dan is het Personal Leadership Development Program  gegarandeerd een training voor jou.

Het Personal Leadership Development Program

Het Personal Leadership Development Program bestaat uit de ideale mix van private coaching en een zeer uitgebreid groepsprogramma. Niet alleen biedt deze training voldoende tijd en ruimte om, onder begeleiding van je coach, aan jouw persoonlijke doelstellingen te werken. Het biedt ook de dynamiek van een kleinere, exclusieve groep waarin je, onder begeleiding van toptrainers, je kennis en ervaring naar een hoger niveau tilt. Excelleren doe je tenslotte samen.

De training duurt, inclusief de personal coaching, 5 maanden. Die tijd is nodig om nieuwe inzichten, tools en technieken te integreren in jouw dagelijkse praktijk. We gaan namelijk voor échte, blijvende resultaten op de lange termijn die korte ‘heidesessies’ en ‘quick fixes’ niet kunnen bieden.

Het Personal Leadership Development Program bestaat uit:

  • private coaching sessies (3  in totaal)
  • een groepstraining programma van 8 dagen verdeeld over 4 maanden (16 dagdelen in totaal)

De trainingsdagen vinden plaats op sfeervolle, centraal gelegen locaties in de provincie Noord-Holland. De private coachingssessies vinden in het kantoor van je coach plaats, of in het bos of op het strand. 

De kosten van het Personal Leadership Development Program bedragen € 4.950,- excl. 21 % BTW. Dit is inclusief een uitgebreid intakegesprek, een werkmap en het trainingsmateriaal. Exclusief zijn de arrangementskosten gedurende de trainingsdagen.

Ja, ik wil meer weten

Data Januari 2019 – mei 2019

  • Private coaching sessies (3 in totaal)
  • Groepstraining programma van 8 dagen verdeeld over 4 maanden (blokken)

Blok 1
Donderdag 10 januari van 9.00 u tot 18.00 u
Vrijdag 11 januari, van 9.00u tot 18.00 u

Blok 2
Donderdag 7 februari, van 9.00 u tot 18.00 u
Vrijdag 8 februari, van 9.00 u tot 18.00 u

Blok 3
Donderdag 14 maart, van 9.00 u tot 18.00 u
Vrijdag 15 maart , van 9.00 u tot 18.00 u

Blok 4
Donderdag april 11 april, van 9.00 tot 18.00 u
Vrijdag 12 april, van 9.00 u tot 18.00 u

kleine wijzigingen voorbehouden

              Ook toe aan de volgende stap?

 

Neem dan nu contact met ons op. We staan je graag te woord. 

Ja, ik wil meer weten