Over ons 2017-12-18T11:25:37+00:00

Dit zijn wij

Wij begeleiden je naar je volgende niveau in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. We helpen jou je kerncompetenties te versterken door je grenzen te verleggen. Zodat jij onder alle omstandigheden je volledig potentieel kunt benutten. We houden je een spiegel voor, wijzen jou op beperkende overtuigingen en bieden je nieuwe perspectieven. We zijn je sparringpartner en luisterend oor. En we zorgen ervoor dat jij uit deze training haalt wat jij op dit moment nodig hebt.

Marcelle Sla
Marcelle SlaTrainer Identiteit & Communicatie (Founder)
Marcelle Sla is specialist (bedrijfs)identiteit en communicatie. Sinds 2004 helpt ze ondernemers en managers met het vinden van hun onderscheidend vermogen, hun drijfveren (why) en kernwaarden. Vervolgens leert ze hen een krachtig, authentiek verhaal vertellen dat mensen raakt waardoor het blijft hangen. En waarmee de boodschapper laat zien dat hij begrijpt waar de ander behoefte aan heeft. Tijdens de training zal ze jou helpen tot een verhaal te komen waarmee je raakt, verbindt en echt verschil maakt.
Kasper van der Meulen
Kasper van der MeulenTrainer Focus & Persoonlijk Leiderschap
Kasper van der Meulen, schrijver van het boek “MindLift – Mentale Fitness voor het Moderne Brein”, helpt je met behulp van focus je balans te bewaren, ofwel je persoonlijk leiderschap te optimaliseren. Mentale kracht is te trainen, net als elke spier in je lichaam. Productiviteit, creativiteit en stressbestendigheid zijn geen kwaliteiten waarmee je geboren hoeft te worden. Je kunt ze gericht ontwikkelen. Kasper helpt je met praktische methodes en middelen jouw fysieke en mentale staat te optimaliseren.

Herman Cornet
Herman CornetTrainer Communicatie en Leiderschap
Herman Cornet helpt je doeltreffender te communiceren. Door je krachtige technieken en tools aan te reiken. En door je een spiegel voor te houden. Wanneer we inzicht hebben waarom we op een bepaalde manier overkomen op anderen en wat het effect is van onze verbale en non-verbale communicatie, kunnen we een betere verbinding maken met de mensen om ons heen. Begrijpen en begrepen worden, dat is de basis van effectieve communicatie. Herman is NLP-trainer en helpt leidinggevenden bewust te worden van disfunctionele patronen en nieuwe wegen te ontdekken.
Bouke de Boer
Bouke de BoerTrainer Systemisch Werken
Bouke de Boer helpt je inzicht te krijgen in onbewuste processen die jouw keuzes en gedrag bepalen: zowel in je werk als daarbuiten. Een organisatie is een samenstelling van uiteenlopende karakters met ieder hun eigen geschiedenis en drijfveren. Hoe die karakters zich tot van elkaar verhouden, laat een organisatieopstelling feilloos zien. Inzicht in de dynamiek binnen je team bijvoorbeeld, maakt dat je op lange termijn tot betere resultaten komt.
Bart Kiene
Bart KieneTrainer Positioneren en Presenteren
Bart Kiene is acteur en werkt meer dan 25 jaar als theaterdocent. Hij is een expert op het gebied van persoonlijke presentatie (o.a. houding, stemgebruik) en helpt je jouw boodschap helder over het voetlicht te brengen. Daarnaast leert hij je om te gaan met onverwachte negatieve situaties. Hoe blijf je krachtig, flexibel en overtuigend onder stressvolle omstandigheden?
Wilbert Molenaar
Wilbert MolenaarTrainer MBraining
Wilbert Molenaar is specialist op het gebied van emotioneel intelligent leiderschap. Hij leert je de intelligentie van je hoofd, hart en buik te integreren in je dagelijkse besluitvorming. Zodat je niet alleen zelf doet wat echt bij je past. Maar ook de mensen om je heen daarin kan ondersteunen. Wilbert is Master Trainer NLP en Master Trainer mBIT en Fellow Member Trainer bij IANLP. Hij was de afgelopen 5 jaren tevens trainer aan de Universiteit van Derby Corporate voor de MA in Applied Coaching.
Sybren van der Schaar
Sybren van der SchaarTrainer Persoonlijk Leiderschap
Sybren van der Schaar helpt jou je persoonlijk leiderschap te vergroten. Door het vinden van je missie en je drijfveren. En door je talenten te (her)ontdekken en daar optimaal gebruik van te maken. Zowel in je werk als in je privé-leven. Sybren was de afgelopen 25 jaar werkzaam in diverse managementfuncties en werkt vanuit die ervaring als trainer en coach met mensen die echt waarde willen toevoegen.
Gabriel Anthonio
Gabriel AnthonioTrainer Waarden Gedreven Leiderschap
Gabriël Anthonio is een maatschappelijk betrokken bestuurder en hoogleraar. Kenmerkend voor zijn loopbaan zijn ingrijpende verander trajecten in organisaties waar hij leiding aan heeft gegeven. Hij is spreker/trainer bij onder meer Universiteit Groningen en Nyenrode. Waarden Gedreven Leiderschap is het onderwerp waar jij met hem over in gesprek gaat. Welke uitdagingen kom je tegen en hoe kun je die trotseren?